skip to Main Content

Vi på Stadsbudet vänder oss till dig som av olika orsaker inte vill eller kan genomföra en flyttstädning själv. Flyttar man med oss inom Stadsbudet så lämnar vi rabatt på flyttstädningen, det lönar sig att begära ett pris för fullservice.

Flyttstädning Stockholm

Vi är en flyttstädningsfirma med goda omdömen och referenser

Det finns flera fördelar med att låta en professionell flyttstädningsfirma utföra städningen. Du lämnar en ren och nystädad lägenhet, villa eller lokal. Du sparar tid och kan ägna din tid till att komma i ordning dit du flyttat.

Stadsbudet erbjuder trygg och professionell städning som anpassas efter dina behov och önskemål. Vi utför flyttstädning i Stockholm och dess närområde till ett riktigt bra pris och ser till att alla moment blir korrekt genomförda. Vi ser till att varje litet skrymsle i bostaden eller i kontorslokalen är skinande ren när vi är klara.

Det är enkelt och smidigt att boka din städning hos Stadsbudet. Fråga oss gärna om kostnad för full service. När du väljer att anlita oss som flyttfirma ger vi alltid rabatt på flyttstädningen!

Erfaren personal och städning av god kvalitet

Vår erfarna personal sätter sin stolthet i att utföra ett riktigt bra jobb för dig, och vi har goda omdömen och referenser från både privatpersoner och företag. Vi sätter höga krav på våra tjänster, garanterar ett bra resultat och hjälper er med städning oavsett om du flyttar från en liten lägenhet, en stor villa eller när företaget ska byta kontorslokal. Låt därför proffsen sköta städningen, luta dig tillbaka och njut av din nya bostad. När du anlitar oss behöver du bara godkänna städningen och sedan lämna över nycklarna till värden eller de nya ägarna.

Vi följer självklart Mäklarsamfundets rekommendationer och gällande lagar och regler så att du kan känna dig helt trygg när du väljer att anlita oss inför din flytt.

Vi på Stadsbudet vet att det är viktigt för våra kunder att känna sig trygga med att den gamla bostaden städas noggrant och omsorgsfullt. Vi har stor och gedigen erfarenhet och våra professionella städare utför ett 50-tal flyttstädningar i Stockholm med omnejd varje vecka. Vi erbjuder dessutom nöjd-kund-garanti på alla våra städningar.

När du anlitar Stadsbudet för din städning kan du tryggt och enkelt lämna över bostaden och istället lägga din energi på att komma i ordning i din nya bostad.

Varför ska du ta hjälp med flyttstädningen?

Det kan finnas många olika orsaker till att man inte vill eller kan utföra städningen av den gamla bostaden vid en flytt. Att flytta upplevs för många som väldigt stressigt, och när man ska byta bostad är det mycket att tänka på. Att dessutom ta hand om städningen av den tidigare bostaden är tidskrävande och känns för många betungande och övermäktigt.

För den som ska flytta från en större bostad kan städningen ibland ta flera dagar att utföra själv, och om man ändå inte lyckas nå de krav som ställs kan man i vissa fall bli ersättningsskyldig. Många väljer därför att spara tid och energi genom att anlita en städfirma. Ibland är det dessutom på grund av till exempel skador eller sjukdom inte möjligt att utföra städningen själv. Då kan det kännas ovärderligt att bli avlastad i den delen av flytten.

Varför ska du välja Stadsbudet?

Städning i samband med en flytt kan vara tungt, och innebär betydligt fler moment än en vanlig storstädning. Börja ditt liv i din nya bostad på bästa sätt och spara tid och din energi genom att låta oss sköta städningen. Vi hjälper dig att göra flytten så enkel och smidig som möjligt och ger er lite mer lugn och ro mitt i det ibland omvälvande i att byta bostad. Att byta till en ny bostad är för många ett stort steg i livet, och ibland innebär en flytt även en nystart i livet eller att man helt byter livssituation. Kanske har ni blivit fler i familjen och flyttar till en större bostad, eller flyttar från lägenhet till villa.

Vi kan hjälpa er med enbart städning av den gamla bostaden eller så anlitar ni oss för att sköta hela flytten. När bostaden är tömd på de sista möblerna och kartongerna tar vi tag i städningen och hjälper dig så att du får en skinande ren bostad eller lokal.

Vi underlättar för dig att göra en smidig överlämning av din gamla bostad. När du anlitar oss för din städning kan du känna dig säker på att du får ett professionellt resultat och minimerar riskerna för tvister mellan dig och den som tar över bostaden. Det är vi som ansvarar för att resultatet blir bra in i minsta detalj, och vi ser till att både du och den nya ägaren blir nöjda med städningen. Våra kunder kan intyga att vi gör ett bra jobb!

Med Stadsbudet är det dessutom billigt att köpa in städning med ett riktigt bra resultat av hög kvalitet. Dessutom ingår städning numera i hushållsnära tjänster och är avdragsgillt i enlighet med RUT-avdraget med 50 % skattereduktion. Detta gör det mer fördelaktigt än någonsin att anlita hjälp med städning, och ger fler möjlighet att lämna över en del av de många arbetsuppgifterna som ingår i en stressig flytt.

Kontakta oss för en bedömning av just din flyttstädning, så lämnar vi ett fast pris!

Välkommen att ta kontakt med oss för att diskutera din flyttstädning Stockholm!

Planera gärna din städning i god tid innan flytten, så kan vi boka in en städtid så att den smidigt matchar er egen flyttplanering.
Vid överlämningen av en bostad är det även viktigt att kunna planera tillsammans med de nya ägarna när de i sin tur kan flytta in. Beroende på städningens omfattning och hur stor bostaden eller lokalen är tar det självklart olika lång tid att utföra städningen. Kontakta oss för en tidsuppskattning anpassad för just din lokal.

Vår högsta prioritet och fokus är att du som kund ska vara trygg och bli riktigt nöjd med alla våra tjänster. Vi vill att du ska känna förtroende för oss och vår kompetens hela vägen från vår första kontakt till att du besiktigar och har godkänt vårt arbete. Vi lyssnar på våra kunder och tar hänsyn till dina krav och önskemål.

Vi har lång erfarenhet inom flytt och städning och känner oss väldigt stolta över att under åren ha hjälpt ett stort antal nöjda kunder. Våra expertkunskaper, höga servicenivå och billiga priser gör att vi sticker ut i mängden, och att vi har många kunder som gärna rekommenderar oss vidare. Hör gärna av dig till oss om du önskar få omdömen och referenser från våra tidigare kunder.

Kontakta oss redan idag för en prisuppskattning och offert på din flyttstädning Stockholm! Det går bra att skicka in en intresseanmälan eller kontakta oss via telefon.

Vill du att vi räknar på vad en flyttstädning skulle kosta, kan du skicka en intresseanmälan eller kontakta oss via telefon.

Back To Top