skip to Main Content
Seniordeal

Flytta till ålderdomshem? Vi hjälper er.

Stadsbudet lanserar nya flytthjälps-tjänster för ålderdomshem

Stockholm – Stadsbudet, en av Stockholms ledande flyttfirmor, har utökat sitt utbud av flyttjänster för att inkludera ålderdomshem. Den nya tjänsten har utformats för att hjälpa äldre personer och deras familjer att hantera flyttningar till och från ålderdomshem på ett enkelt och stressfritt sätt.

”Vi är glada över att kunna erbjuda denna nya tjänst för våra äldre kunder och deras familjer”, säger Tomas Dahlqvist för Stadsbudet. ”Vi vet att flyttningar till och från ålderdomshem kan vara särskilt utmanande för äldre personer och deras familjer, och vi vill göra den processen så enkel och bekväm som möjligt för dem.”

Stadsbudets nya tjänst för ålderdomshem inkluderar allt från planering och packning till transport och montering av möbler. Företagets professionella flyttarbetare har genomgått specialutbildning för att säkerställa att de har rätt kunskaper och erfarenhet för att hantera äldre personers specifika behov.

”Vi är medvetna om att det krävs extra försiktighet och hänsyn när man flyttar äldre personer, särskilt de som kanske har särskilda behov eller hälsoproblem”, säger Tomas. ”Vårt mål är att göra flyttprocessen så smidig och stressfri som möjligt för dem och deras familjer.”

Stadsbudet är känt för sin höga kvalitet på flyttjänster och deras kundnöjdhet är hög. Företaget är stolta över att kunna erbjuda en omfattande service som inkluderar allt från packning och transport till montering och rengöring.

Kontakta Stadsbudet idag för mer information om deras nya tjänst för ålderdomshem och låt dem hjälpa dig att göra din flyttning så enkel och stressfri som möjligt.

Få en offert kostnadsfritt på er flytt. Nu erbjuder vi hela 15% pensionärsrabatt, går inte att kombinera med andra erbjudanden samt måste uppges vid bokning för att gälla. Gäller tom 230430

Back To Top