skip to Main Content

Vi på Stadsbudet vänder oss till dig som av olika orsaker inte vill eller kan genomföra en flyttstädning själv. Flyttar man med oss inom Stadsbudet så lämnar vi rabatt på flyttstädningen, det lönar sig att begära ett pris för fullservice.

Flyttstädning Stockholm

Vår flyttstädning i Stockholm erbjuds till ett bra pris, och backas upp av goda omdömen och referenser

Det finns flera fördelar med att låta ett professionellt utbildad personal utföra flyttstädningen. Du lämnar en ren och nystädad lägenhet, villa eller lokal. Du sparar tid och kan ägna din tid till att komma i ordning i din nya bostad.

Stadsbudet erbjuder trygg och ordentlig städning som anpassas efter dina behov och önskemål. Vi utför flyttstädning i Stockholm och dess närområde till ett riktigt bra pris och ser till att alla moment blir korrekt genomförda. Vi ser till att varje litet skrymsle i bostaden eller i kontorslokalen är skinande ren när vi är klara.

Det är enkelt och smidigt att boka din städning hos Stadsbudet. Fråga oss gärna om pris för full service så återkommer vi inom kort. När du väljer att anlita oss som flyttfirma ger vi alltid kostnadsrabatt på flyttstädningen!

lämna rengöringen av lägenheten eller kontorslokalen till oss

Erfaren personal och städning av god kvalitet

Vår erfarna personal sätter sin stolthet i att utföra ett riktigt bra jobb för dig, och vår flyttstädning backas upp av goda omdömen och referenser från både privatpersoner och företag. Vi sätter höga krav på våra tjänster, garanterar ett bra resultat och hjälper er med städning oavsett om du flyttar från en liten lägenhet, en stor villa eller när företaget ska byta kontorslokal. Låt därför proffsen sköta rengöringen, luta dig tillbaka och njut av din nya bostad istället. När du anlitar oss behöver du bara godkänna städarbetet och lämna över nycklarna till värden eller de nya ägarna.

Vi på Stadsbudet vet att det är viktigt för våra kunder att känna sig trygga med att den gamla bostaden städas noggrant och omsorgsfullt. Vi har stor och gedigen erfarenhet och våra professionella städare utför ett 50-tal flyttstädningar i Stockholm med omnejd varje vecka. Och utöver vårt låga pris, erbjuder vi dessutom nöjd-kund-garanti på alla våra flyttstädningar. Nöjd-kund-garanti innebär att vi åtgärdar eventuella brister inom 5 dagar.

När du anlitar Stadsbudet för din avflyttningsstädning kan du tryggt och enkelt lämna över bostaden och istället lägga din energi på att komma i ordning i din nya bostad.

Flyttstädning checklista: det här ingår i vårt arbete!

checklista som följer mäklarsamfundets riktlinjer för avflyttning

Nedan följer en heltäckande checklista över vad som ingår i en ordentlig flyttstädning. Vi följer självklart Mäklarsamfundets rekommendationer gällande lagar och regler så att du kan känna dig helt trygg när du väljer att anlita oss.

Kök

Spis

Vid rengöring av spisen ingår följande punkter:

 • ovan- och undersida, sidor och vägg
 • kokplattor, även kokplattornas kanter
 • spisfläkt, kåpa och filter
 • ugn och värmeskåp
 • plåtar och galler

Diskbänk, skåp, väggar och golv

 • Avtorkning skåp, in- och utvändigt
 • Rengöring av kakel och kryddhylla
 • Avtorkning diskbänk, vask och skärbräda
 • Dammsugning och våttorkning av golv

Övriga ytor i köket

För resterande ytor ingår följande:

 • Fönsterputs, in- och utsida och mellan glasen
 • Rengöring kyl/frys invändigt, utvändigt om möjligt
 • Rengöring av snickerier och bakom element
 • Dammtorkning av väggar och tak
 • Avtorkning innerdörrar
 • Avtorkning skåp och garderober
 • Avtorkning eluttag och strömbrytare

OBS: Avfrostning av kyl/frys måste utföras av kunden innan vi anländer.

Badrum och hygien

Rengöring av:

 • in- och utsidan av toalettstol
 • ovan- och undersida av tvättställ
 • badrumsskåp
 • badkar och badkarsfront och under badkar
 • golv
 • golvbrunn
 • kakelväggar

Avtorkning av:

 • rör

Vardagsrum, sovrum och hall

För resterande rum gäller:

 • Rengöring av snickerier, på och bakom element samt väggar och tak från damm
 • Avtorkning av innerdörrar, skåp och garderober samt eluttag och strömbrytare
 • Fönsterputs, in- och utsida och mellan glasen
 • Våttorkning av golv
 • Varför ska du ta hjälp med städningen?

Om du vill ladda ner checklistan som PDF gör du det här.

Varför ska du ta hjälp med städarbetet?

Det kan finnas många olika orsaker till att man inte vill eller kan utföra städningen av den gamla bostaden. Att bryta upp med ens gamla hem upplevs för många som väldigt stressigt, och när man ska byta bostad är det mycket att tänka på. Att dessutom ta hand om lokalvården av den tidigare bostaden är tidskrävande och känns för många betungande och övermäktigt.

För den som haft ett större boende kan rengöringen ibland ta flera dagar att utföra själv, och om man ändå inte lyckas nå de krav som ställs kan man i vissa fall bli ersättningsskyldig. Många väljer därför att spara tid och energi genom att anlita en städfirma. Ibland är det dessutom på grund av till exempel skador eller sjukdom inte möjligt att utföra städandet själv. Då kan det kännas ovärderligt att bli avlastad i den delen av arbetet genom att köpa in tjänsten till ett vettigt pris.

stressa inte - anlita hjälp

Varför ska du välja Stadsbudet?

Städning i samband med en avflyttning kan vara tungt, och innebär betydligt fler moment än en vanlig storstädning. Börja ditt liv i din nya bostad på bästa sätt och spara tid och din energi genom att låta oss sköta rengöringen. Vi hjälper dig att göra städbiten så enkel och smidig som möjligt och ger er lite mer lugn och ro mitt i det ibland omvälvande i att byta bostad. Att byta till en ny bostad är för många ett stort steg i livet, och ibland även en nystart i livet eller att man helt byter livssituation. Kanske har ni blivit fler i familjen och byter till en större bostad, eller går från lägenhet till villa. Då är det bland det sista man vill tänka på huruvida man kommer få sin gamla bostad ren eller inte.

Vi kan hjälpa er med enbart städning av den gamla bostaden eller så anlitar ni oss för att sköta allt från bärande och transportering till rengöring. När bostaden är röjd på de sista möblerna och kartongerna tar vi tag i rengöringen och hjälper dig så att du får en skinande ren bostad eller lokal.

Vi underlättar för dig att göra en smidig överlämning av din gamla bostad. När du anlitar oss för din lokalvård i Storstockholm kan du känna dig säker på att du får ett professionellt resultat och minimerar riskerna för tvister mellan dig och den som tar över bostaden. Det är vi som ansvarar för att resultatet blir bra in i minsta detalj, och vi ser till att både du och den nya ägaren blir nöjda med städarbetet. Våra kunder kan intyga att vi gör bostaden hygienisk ren och att priset är värt det!

Med Stadsbudet i Stockholm är det billigt att köpa in lokalvård med ett resultat av hög kvalitet. Dessutom ingår städning numera i hushållsnära tjänster och är avdragsgillt i enlighet med RUT-avdraget, vilket innebär 50 % skattereduktion. Prisreduceringen via avdraget gör det mer fördelaktigt än någonsin att anlita hjälp med städarbetet, och ger fler möjlighet att lämna över en betungande arbetsuppgift som man helst slipper undan.

Kontakta oss för en bedömning av just din avflyttningsstädning, så lämnar vi ett pris inom kort!

Välkommen att ta kontakt med oss för att diskutera priset på din flyttstädning i Stockholm!

Planera gärna din städning i god tid innan det är dags, så kan vi boka in en städtid så att den smidigt matchar er egen planering.
Vid överlämningen av en bostad är det även viktigt att kunna planera tillsammans med de nya ägarna. Beroende på rengöringens omfattning och hur stor bostaden eller lokalen är tar det självklart olika lång tid att utföra, och priserna anpassas därefter. Kontakta oss för en tids- och prisuppskattning anpassad för just din lokal.

Vår högsta prioritet och fokus är att du som kund i Storstockholm ska känna dig trygg och bli riktigt nöjd med alla våra tjänster. Vi vill att du ska känna förtroende för oss och vår kompetens hela vägen från vår första kontakt till att du besiktigar och har godkänt vårt arbete. Vi lyssnar på våra kunder och tar hänsyn till dina krav och önskemål.

Vi har lång erfarenhet i branschen och känner oss väldigt stolta över att under åren ha hjälpt ett stort antal nöjda kunder. Våra expertkunskaper, höga servicenivå och billiga priser gör att vi sticker ut i mängden, och att vi har många kunder i Stockholm som gärna rekommenderar oss vidare. Hör gärna av dig till oss om du önskar få omdömen och referenser från våra tidigare kunder.

Kontakta oss redan idag för en prisuppskattning och offert på din flyttstädning Stockholm! Det går bra att skicka in en intresseanmälan eller kontakta oss via telefon.

Vill du att vi räknar på vad en flyttstädning skulle kosta, kan du skicka en intresseanmälan eller kontakta oss via telefon. Vi finns i Sollentuna, Stockholm.

vi ger konsumenterna rimliga priser

 

Är du intresserad av att kombinera städningen med någon av våra flyttjänster? Du hittar privatflytt här och kontorsflytt här

Back To Top