skip to Main Content

Flyttjänster i Stockholm efter kundens behov

Vi på Stadsbudet är en flyttfirma i Stockholm med billiga priser och med många nöjda kunder, och som utför flyttjänster efter dina behov och önskemål. Genom åren har vi hjälp tusentals nöjda kunder. Här nedan så ser du lite av vad vi kan hjälpa dig med:

Bohagsflytt

Stadsbudet är det flyttföretaget som tar hand om ert privata bohag med omtanke och varsamhet, allt från den lilla lägenheten i stan till den stora villan på landet. Vi hjälper dagligen privatpersoner med deras flyttar. Så om man vill ha hjälp av en flyttfirma som har vana och erfarenhet väljer man Stadsbudet.

Kontorsflytt / Företagsflytt

Vi på Stadsbudet har stor vana av kontorsflyttar. Genom åren har vi hjälpt tusentals företag med deras flytt, vi har med andra ord en stor erfarenhet av kontorsflyttar. För oss finns det inga problem kring en flytt utan vår policy säger att det alltid finns en lösning. Så om man vill anlita en flyttfirma bland alla flyttfirmor som finns på marknaden så väljer man Stadsbudet för då kan man vara säker på att flytten går smidigt och professionellt till. Vi hjälper även företag med deras dagliga bestyr, allt från vaktmästare till att flytta runt i lokalerna ocm mycket mer som man kan behöva hjälp med.

Vi på Stadsbudet hjälper företag allt från 1 timme till flera år. Fråga efter avtalsförslag med din kontaktperson hos oss.

Flyttstädning

Vi utför allt från kontorsstädning till flyttstädning.Vi har noga valt samarbetspartners som tar hand om alla våra städningar samt att vi har nöjd kunds garanti på våra städningar.

Hur gör vi för att våra kunder ska bli nöjda?

Vi arbetar med enkla men effektiva saker som kunderna uppskattar t.ex.

  • Att hitta rätt medarbetare
  • Kunskap om vår personals kunnighet
  • Kunskap om våra kunder och deras flyttproblem
  • Tydliga instruktioner om vad jobbet kostar
  • Skapa en personlig kontakt med våra kunder
  • Samtliga anställda är klädda i företagets arbetskläder
  • Vi är en flyttfirma som gör allt som flyttfirmor bör göra för att underlätta för våra kunder när dem skall anlita en flyttfirma för sin flytt
Back To Top