skip to Main Content

Varningslista som konsumenten bör tänka på.

1) Vi har pratat med en flyttfirma som är mycket billigare än alla andra, hur kan den vara det? Svar : Om en flyttfirma är mycket billigare än alla andra på marknaden bör man se upp. Detta kan innebära att allt kanske inte sköts ordentligt, t ex kanske bolaget saknar trafiktillstånd, giltiga transportförsäkringar eller F-skatt. Ännu värre vore om bolaget inte ens är registrerat.

2) Jag har en kompis som har en bil och kan göra min flytt billigt, det är väl bra? Svar: Nej absolut inte, tänk om kompisen ramlar och gör sig illa så står han helt utan försäkringar mot olycksrisken samt flyttgodset. Detta ingenting vi rekommenderar för det är mycket som kan inträffa vid en flytt. Därför, anlita alltid en seriös flyttfirma för din flytt i Stockholm.

3) Jag tänkte låna material av en kompis och flytta själv, billigt och bra? Svar: Nej, detta rekommenderar vi vanligtvis inte, beroende på hur tung last du har. Exempelvis är piano och byråer tunga saker som man inte bör hålla på med det om man inte vet vad man gör. Är det däremot mest lätta saker som ska flyttas går det förstås bättre!

Detta är bara ett litet utdrag av vad man bör tänka på som kund för att undvika skador på sina vänner samt slippa en massa onödiga problem i samband med sin flytt. 

Vill ni hitta en flyttfirma som är seriös, anlita oss på Stadsbudet. Vi är här för våra kunders bästa. 

Back To Top