skip to Main Content

Varningslista som konsumenten bör tänka på.

1) En flyttfirma är mycket billigare än alla andra varför? Svar : Om en flyttfirma är mycket billigare än alla andra på marknaden  bör man se upp detta kan innebära att allt kanske inte sköts ordenligt t ex: Bolaget kanske saknar trafiktillstånd, saknar giltiga transportförsäkringar, saknar F-skatt eller ännu värre bolaget kanske inte ens är registrerat.

2) Jag har en kompis som har en bil och kan göra min flytt billigt det är väl bra? Svar: Nej absolut inte, tänk om kompisen ramlar och gör sig illa så står han helt utan försäkringar mot olycksrisken samt flyttgodset. Så alltså är detta ingenting vi rekomenderar för det är mycket som kan inträffa vid en flytt. Därför, anlita alltid en seriös flyttirma.

3) Tänkte låna material av en kompis och flytta själv, billigt och bra? Svar: Nej, detta rekommenderar vi inte. Exempelvis är ett piano tunga saker och man bör inte hålla på med det om man inte vet vad man sysslar med. Se även svaret på fråga 2.

Detta är bara ett litet utdrag av vad man bör tänka på som kund för att undvika skador på sina vänner samt slippa en massa onödiga problem i samband med sin flytt. 

Vi vill också informera kunderna om dom problem som faktiskt finns i flyttbranchen. Vill ni hitta en flyttfirma som är seriös anlita oss på Stadsbudet. Vi finns för er.

Back To Top