skip to Main Content

Spar 25% på din flytt denna Black Friday – Ett Oslagbart Erbjudande!

Snart är det dags för årets mest efterlängtade shoppinghändelse, Black Friday, och vi har ett sensationellt erbjudande för dig! Om du har funderat på att flytta eller om du känner någon som planerar en flytt, då är det här det perfekta tillfället att dra nytta av vårt fantastiska Black Friday-erbjudande.

25% rabatt på alla flyttjänster! Ja, du läste rätt. På Black Friday kan du spara hela 25% på kostnaden för din flytt med vårt oslagbara erbjudande. Detta är ett tillfälle som du inte vill missa!

Vår erfarna och pålitliga personal kommer att se till att din flytt går smidigt och problemfritt. Oavsett om det är en hushållsflytt, företagsflytt eller en långväga flytt, kan du lita på oss för att leverera en högkvalitativ service till ett oslagbart pris.

Så här gör du för att dra nytta av detta erbjudande:

  1. Kontakta oss på Stadsbudet genom att ringa 08-35 55 00 eller besök vår hemsida.
  2. Boka din flytt på Black Friday, 24/11 för att kvalificera dig för den exklusiva 25% rabatten.
  3. Njut av en problemfri och prisvärd flyttupplevelse!

Tillämpningsvillkor: Erbjudandet gäller endast för bokningar som utförs på Black Friday 24/11 och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden, så oavsett när ni skall flytta så får ni rabatten under förutsättning att den bokas 24/11 samt uppge black friday.

Denna Black Friday är det dags att säkerställa att din flytt blir så smidig och ekonomisk som möjligt. Dra nytta av vårt oslagbara erbjudande och spara 25% på din flyttkostnad. Kontakta oss nu för att boka din flytt på Stadsbudet och låt oss göra din flyttupplevelse minnesvärd på det bästa sättet – genom att spara pengar!

Låt inte detta erbjudande fly förbi dig – boka din flytt idag 24/11!

Back To Top